William Hill vervangt Ladbrokes als hoofdsponsor van het WK Darts

William Hill heeft zich voor de komende twee jaren verbonden als de hoofdsponsor en de naamdrager van het wereldkampioenschap darts. Het toernooi in het Alexandra Palace te Londen zal nu door het leven gaan als het William Hill World Darts Championship. Het WK Darts zal zoals gewoonlijk weer in december en begin januari plaatsvinden.

pdc-chairman-barry-hearn-with-william-hill-chief-marketing-officer-kristof-fahy-courtesy-press-association_1a2l08qrisq3l1ek3t24cxa27c

Kristof Fahy, hoofdmarketing van William Hill reageerde verheugd: ”Het wereldkampioenschap is een geweldige aanwinst voor onze sponsoractiviteiten. Het past bij elkaar; het grootste wedkantoor van het Verenigd Koninkrijk en het grootste evenement in de dartssport.” Andy Lee, directeur van William Hill voegt daar aan toe: ”We zijn trots om aan te kondigen dat wij het WK Darts gaan sponsoren. Ons bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid, en we denken met deze stap nieuwe klanten te bereiken waardoor we nog verder kunnen groeien.”

De voorzitter van de PDC, Barry Hearn, gaf ook een reactie af: ”Het is mij een genoegen om William Hill te verwelkomen als de nieuwe titeldrager van het World Darts Championship. Sinds het ontstaan van het PDC WK in 1993-94 is dit toernooi gegroeid tot het grootste evenement in de dartssport. Niet alleen in de status en het prijzengeld, maar ook met een fantastisch publiek die het Alexandra Palace jaarlijks ontvangt. Met 50.000 de Ally Pally bezoeken en met honderden miljoenen bekijkers van Sky Sports over de hele wereld, kan het William Hill World Darts Championship veel mensen bereiken.”

Hearn voegde daar aan toe: ”We mochten bij het afgelopen WK een recordaantal toeschouwers verwelkomen. We waren verbaasd over het grote aantal geïntresseerden in onze sport. We hebben al een aantal aanvragen gehad van dartshongerige fans die hun plekje veilig willen stellen op het aankomende wereldkampioenschap.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: